اخبار بازیگرانفیلم ایرانی

معرفی کامل و نقد فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

فیلم رمانتیسم عماد و طوبا اثری به نویسندگی و کارگردانی کاوه صباغ‌زاده محصول سال 1398 است که اکران آن از ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ در فیلمنت به صورت آنلاین آغاز شد. در این مطلب، خبرهای مربوط به فیلم رمانتیسم عماد و طوبا و همین‌طور اطلاعاتی را که تاکنون از حاشیه و اصل فیلم رمانتیسم عماد و طوبا منتشر شده می‌خوانید.

کارگردان فیلم رمانتیسم عماد و طوبا چه کسی است؟

کارگردان فیلم رمانتیسم عماد و طوبا کاوه صباغ‌زاده است.

خلاصه داستان و موضوع فیلم رمانتیسم عماد و طوبا چیست؟

در خلاصه داستان فیلم رمانتیسم عماد و طوبا آمده است: وقتی سرنوشت برای اولین بار عماد و طوبا را روبه‌روی هم قرار داد، هر دو خوب می‌دانستند که عشق بیشتر یک مهارت است تا هیجان و تپش قلب و خارش پوست.

اسامی بازیگران نقش اصلی فیلم رمانتیسم عماد و طوبا چیست؟

الناز حبیبی، حسام محمودی، علی انصاریان، مرتضی‌علی عباس میرزایی، سانیا رمضانی و سام ولی‌پور بازیگران فیلم رمانتیسم عماد و طوبا هستند.

مشخصات فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

نام فیلمرمانتیسم عماد و طوبا
کارگردانکاوه صباغ‌زاده
نویسندهکاوه صباغ‌زاده
تهیه کنندهمهدی صباغ‌زاده
ژانردرام
پخشنیمروز فیلم
فیلم‌نت (اکران آنلاین)
تاریخ‌های انتشار
بهمن ۱۳۹۹ (فجر)
۳ آذر ۱۴۰۰
۱۶ فروردین ۱۴۰۳ (اکران آنلاین)
فروش گیشه
۱۵۷٬۸۰۰٬۰۰۰ تومان

بازیگران فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

لیست بازیگران فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

  • الناز حبیبی
  • حسام محمودی
  • علی انصاریان
  • مرتضی‌علی عباس میرزایی
  • سانیا رمضانی
  • سام ولی‌پور

عوامل فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

  • کارگردان: کاوه صباغ‌زاده
  • تهیه‌کننده: مهدی صباغ‌زاده
  • نویسنده: کاوه صباغ‌زاده
  • راوی: سارا بهرامی
  • موسیقی: پیام آزادی
  • فیلم‌بردار: شهرام نجاریان
  • تدوین‌گر: پگاه احمد
  • مدیر فیلمبرداری: شهرام نجاریان
  • صدابردار: ساسان نخعی
  • صداگذاری و ترکیب صدا: آرش قاسمی
  • طراح صحنه: محمدرضا میرزامحمدی
  • طراح لباس: آرام موسوی
  • طراح گریم: محسن دارسنج
  • طراح جلوه‌های بصری: سینا قویدل
  • طراح جلوه‌های ویژه: ایمان کرمیان، آرش آقابیک

معرفی کاوه صباغ‌زاده کارگردان فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

کاوه صباغ زاده کارگردان و فیلمنامه نویس ایرانی ست. وی فرزند مهدی صباغ زاده تهیه کننده و کارگردان سینما و فریده فریور (نقاش) می باشد. وی از سال ۱۳۹۲ عضو هیئت مدیره انجمن صنفی برنامه ریزان و دستیاران کارگردان سینمای ایران است.او کارگردانی فیلم سینمایی ایتالیا ایتالیا و فیلم های کوتاه نمی دونم فردا چی میشه، تهوع، سر راه لوکیشن و یازده و نیم را برعهده داشته است.

معرفی فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

خلاصه داستان فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

وقتی سرنوشت برای اولین بار عماد و طوبا را روبه‌روی هم قرار داد، هر دو خوب می‌دانستند که عشق بیشتر یک مهارت است تا هیجان و تپش قلب و خارش پوست.

تاریخ اکران فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

این فیلم در سی و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر در بهمن ۱۳۹۹ حضور داشت و در دو بخش بهترین موسیقی متن و بهترین بازیگر زن (حبیبی) نامزد شد.

فیلم سینمایی «رمانتیسم عماد و طوبا» ساخته کاوه صباغ‌زاده از ساعت ۲۰ چهارشنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ در بخش «سینما آنلاین» فیلم‌نت اکران آنلاین می‌شود.

نقد و بررسی فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

فیلم رمانتیسم عماد و طوبی در مقام یک عاشقانه رمانتیک به‌حدی مصنوعی، بی‌معنی و فاقد ساختار ظاهر می‌شود که تماشای آن حتی برای زوج عاشقی که برای دوست‌داشتن یکدیگر راهی سینما شده‌اند هم پوچ و خسته‌کننده به نظر می‌رسد.

سینمای رمانتیک همیشه جایگاه مهمی در هنر هفتم ایران داشته. سینمای ایران که در دهه ۶۰ درگیر فیلم‌های جنگی و انقلابی بود و در دهه ۷۰ تلاش می‌کرد واقع‌گراتر از همیشه باشد. در شرایطی مشابه با دهه ۴۰ و ۵۰ وضعیت اقتصادی‌ای که در اواخر دهه ۷۰ به ثابت نسبی رسیده بود، در دهه ۸۰ فیلم‌های کمدی رمانتیک جدیدی را به سینمای ایران تقدیم کرد.

از فیلم تو و من با هنرنمایی الناز شاکردوست و محمدرضا گزار تا فیلم پسر آدم، دختر حوا با نقش‌آفرینی حامد کمیلی و مهناز افشار؛ همه این کمدی رمانتیک‌های عامه‌پسند در نهایت فلسفه فیلمفارسی را دنبال می‌کردند و هنوز هم آثاری اکران می‌شوند که تحت تاثیر این راه باشند.

اما فیلم ایتالیا ایتالیا که در سال ۹۶ اکران شد، یکی از متفاوت‌ترین فیلم‌های کدی رمانتیک سینمای ایران بود که ثابت می‌کرد بالاخره کارگردانی پیدا شده تا این ژانر جذاب را به جایگاه واقعی‌اش نزدیک کند. وقتی اخباری پیرامون آغاز دومین فیلم کاوه صباغ‌زاده و بازگشت او به سوژه‌ فیلم اولش منتشر شد، هواداران سینما امیدوار بودند که یک بار دیگر فرصتی فراهم شود تا فیلم کمدی رمانتیک جذابی تماشا کنند. اگر با هدف تماشاکردن فیلمی شبیه به فیلم ایتالیا ایتالیا به سالن سینمایی که فیلم رمانتیسم در آن اکران می‌شود، شدید شاید بهتر باشد سالن را ترک کنید.

فانتزی هایی دخترانه

فیلم رمانتیسم عماد و طوبی با روایتی که از سوی سارا بهرامی ارائه می‌شود، الناز حبیبی و حسام محمودی را در نقش‌های اصلی‌اش می‌بیند. علی انصاریان که مدتی پیش به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در گذشت هم حضورهای کوتاهی در فیلم دارد. در شرایطی مشابه با فیلم ایتالیا ایتالیا، کاوه صباغ‌زاده این‌بار هم تصمیم گرفته داستان زوجی عاشق را در سختی‌ها و خوشی‌ها روایت کند اما نتیجه کار نه‌تنها بی‌نظم و به‌هم‌ریخته است.

ارزش روایت داستان فیلم رمانتیسم در پایین‌ترین سطح ممکن قرار می‌گیرد. فیلم آن‌قدر در فانتزی‌های رنگارنگ و دل‌خوشانه‌اش غرق می‌شود که فراموش می‌کند داستانی هم برای روایت‌کردن دارد.

اما پایان ماجرای گیج‌گنندگی فیلم به همین جا محدود نمی‌شود. این فیلم اساسا داستانی برای روایت‌کردن ندارد. کل فیلم‌نامه فیلم رمانتیسم شامل بخش‌های مختلفی از زندگی یک زوج عاشق شده که با سرفصل‌هایی شبیه به انیمیشن‌های فانتزی دخترانه ورق می‌خورد.

تکه‌تکه‌کردن روایت‌های فیلم بزرگترین ضربه را به ساختار روایی آن وارد می‌کند و به همین دلیل فیلم رمانتیسم بیشتر شبیه مینی سریالی با اپیزودهای کوتاه به نظر می‌رسد که همه قسمت‌های آن به یکدیگر متصل شده‌اند تا در نهایت به فیلمی سینمایی تبدیل شود.

صباغ‌زاده تلاش کرده فضای فیلم را به سمت نمایش‌های تئاتری نزدیک کند و  در ۹۰ دقیقه در قالب ۱۶ پرده به نام‌های پیش‌درآمد، رشد، باغ آلبالو، شیدایی، همدلی، ازدواج، مسایل احمقانه، لذت‌ها و خوشی‌ها، قهرها و دلخوری‌ها، یک سال اول، خط باریک قرمز، ارغوان، زلافه، جانِ دل، دوسال بعدی و بلوغ داستان بی‌آغاز و بی‌پایانش را روایت می‌کند.

کاوه صباغ‌زاده خیلی دوست دارد که صمیمیت خوبی با اصول ژانر فانتزی برقرار کند اما نتیجه کار عنوان گیج‌کننده‌ای شده که حوصله تماشاگرش را سر می‌برد. از سوی دیگر فیلم رمانتیسم علاقه خاصی به فضاسازی منحصربه‌فرد خودش دارد و به همین دلیل تلفیق بی‌پایانی از رنگ‌های مختلف را به تماشاگرش نمایش می‌دهد.

فیلم رمانتیسم مانند فیلم اول صباغ‌زاده یعنی فیلم ایتالیا ایتالیا باز هم شخصیت‌های اصلی‌اش را در رادار طبقه متوسط و روشنفکر جامعه ایرانی قرار داده اما برخلاف آن فیلم موفق در این فیلم هیچ داده قابل اتکایی از شخصیت‌های اصلی به تماشاگرش ارائه نمی‌دهد. فیلم آن‌قدر درگیر روایت عاشقانه‌ای که دوست دارد مطرح کند می‌شود که ثابت می‌کند اگر پردازشی هم روی شخصیت‌هایش انجام داده تنها از روی اجبار بوده است.

تغییرات تدریجی شخصیت‌های اصلی با حداقل پس‌زمینه شکل می‌گیرند و شاید دلیل این اتفاق آن است که فیلم اساسا درک نکرده که چه دستاوردی از داستانش طلب می‌کند.

فیلم رمانتیسم عماد و طوبی که ظاهرا اقتباسی آزاد از کتاب سیر عشق نوشته آلن دوباتن است آن‌قدر به پرش‌های متعدد میان روایت‌هایش اعتیاد پیدا کرده که حتی برای زوجی که دوست دارند فیلمی عاشقانه را در سینما تماشا کنند هم فایده خاصی ندارد. کاظم راست‌گفتار، کارگردان فیلم زنان وسوسی، مردان مریخی، مدعی شده بود اگر همه مردم جامعه فیلم او را تماشا کنند این میزان طلاق در جامعه است که می‌تواند تا ۳۰ درصد کاهش داشته باشد.

پوستر فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

پوستر فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

پوستر فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

تیزر فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

بیوگرافی بازیگران فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

الناز حبیبی

متولد ۲۱ شهریور ۱۳۶۷ و دانش‌آموخته رشته تدوین است. وی اصالتاً همدانی است و کار هنری را از کودکی در سن ۹ سالگی به طور اتفاقی در اولین فیلم یکی از بستگان که مدیر تولید بودند شروع کرد و بعد از آن بازیگری در تئاتر را آغاز کرد. از سال ۱۳۷۶ همکاری با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را آغاز کرد. او تاکنون در چند مجموعه تلویزیونی و فیلم سینمایی بازی کرده‌است. پس از آن که سعید سلطانی برای ۳ فیلم خود او را برگزید به‌طور جدی‌تر این حرفه را دنبال کرد. الناز حبیبی تاکنون در ۳ فیلم کیانوش عیاری نیز جلوی دوربین رفته‌است.

الناز حبیبی

زنده یاد حسام محمودی

حسام محمودی فرید متولد ۱ فروردین ۱۳۶۵ که در ۱۲ اردبیهشت ۱۴۰۲ درگذشت. او بازیگری را با فیلم خسته نباشید! (۱۳۹۱) آغاز کرد و با مجموعه لحظه گرگ و میش (۱۳۹۷) به شهرت رسید. او هنرپیشه و دانش‌آموخته رشته حقوق قضایی و فوق لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس بود و پیش از ورود به دانشگاه در کلاس‌های بازیگری مهین اسکویی و امین تارخ شرکت کرد. او همچنین مدتی در کلاس‌های حسن معجونی نیز شرکت کرد. محمودی مدتی عضو گروه لیو به سرپرستی معجونی شد و اجرا در تئاتر را آغاز کرد.

زنده یاد حسام محمودی

زنده یاد علی انصاریان

علی انصاریان متولد ۱۴ تیر ۱۳۵۶ که در ۱۵ بهمن ۱۳۹۹درگذشت فوتبالیست، مجری تلویزیون و بازیگر بود. او کار خود را در سال ۱۳۷۵ و با بازی در باشگاه فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز آغاز و در پرسپولیس به اوج رسید و سرانجام در سال ۱۳۹۰ از حرفه فوتبال خداحافظی کرد. انصاریان پس از فوتبال در حرفه سرگرمی و تلویزیون فعال شد. او در بیش از ده فیلم و مجموعه تلویزیونی بازی کرد و چند برنامه ، تلویزیونی اینترنتی را اجرا کرد. علی انصاریان همچنین در خرداد ۱۳۹۰ ترانه‌ای به نام «شدید» را به بازار موسیقی عرضه کرد. اما پس از آن خوانندگی را ادامه نداد. انصاریان در ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ دو هفته پس از بستری شدن در بیمارستان فرهیختگان تهران بر اثر ابتلا به بیماری کووید۱۹ درگذشت.

زنده یاد علی انصاریان

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

بازیگر انلاین

آخرین اخبار بازیگران زن و مرد سینمای ایران و جهان، عکس های جدید سلبریتی ها، عکس های بازیگران قدیمی و بیوگرافی بازیگران را در بازیگر آنلاین | بازیگرآنلاین دنبال کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا