در این بخش بیوگرافی مهوش صبرکن بازیگر معروف سینما و تلویزیون را مرور میکنیم. بیوگرافی مهوش صبرکن از بازیگران زن خوب و توانمند کشورمان که بیشتر او را با سریال پس از باران به یاد می آوریم ، به همراه اطلاعاتی از زندگی شخصی و هنری او با عکس های شخصی او و خانواده اش را میبینیم.امروز از 0 تا 100 با بیوگرافی مهوش صبرکن آشنا میشویم. در ادامه با بازیگرآنلاین همراه باشید.
مهوش صبرکن چند سال سن دارد؟
مهوش صبرکن مجرد است یا متاهل؟
تحصیلات مهوش صبرکن چقدر است؟
مهوش صبرکن فعالیت خود را از چه سالی آغاز کرد؟
خلاصه بیوگرافی مهوش صبرکن
نام اصلی | مهوش صبرکن |
تاریخ تولد | ۱۶ خرداد ۱۳۳۹ (۶۱ سال) |
محل تولد | شیراز |
محل زندگی | تهران |
تحصیلات | دیپلم رشته تجربی |
پیشه | بازیگر |
سالهای فعالیت | ۱۳۵۶-اکنون |
همسر | محمود پاکنیت |
فرزندان | مسعود – مهرداد |
قد | 165 سانتی متر |
بیوگرافی مهوش صبرکن
در بیوگرافی مهوش صبرکن آمده است:وی متولد 16 خرداد 1339 در شیراز ، بازیگر سینما و تلویزیون می باشد.
تحصیلکرده مقطع دیپلم رشته تجربی می باشد که از سال 1349 با تئاتر قبل انقلاب فعالیت خود را شروع کرد و حالا همسرش محمود پاک نیت هم بازیگر می باشد
قد مهوش صبرکن
در بیوگرافی مهوش صبرکن آمده است قد او 165 سانتی متر است.
بیوگرافی خانواده مهوش صبرکن
در بیوگرافی مهوش صبرکن درباره ی خانواده اش آمده است: من 7 تا خواهر و یک برادر دارم. مادرم ما را طوری تربیت کرد که احترام هم را نگه داریم و پسوند آقای یا خانم را کنار اسم هم به کار ببریم. مادرم گذشت را هم به ما آموخت.
ازدواج و وضعیت تاهل مهوش صبرکن
بیشترین جستجوها در بیوگرافی مهوش صبرکن درباره همسر ایشان است که شما عزیزان میخواهید بدانید همسر ایشان کیست.
سال 1356 وقتی 17 ساله بود در روزهایی که آموزش بازیگری می دید بصورت اتفاقی در نمایشی بنام شاتره از طریق یکی از دوستان خود حاضر شد
در این تئاتر نقش مقابل محمود پاک نیت را بازی کرد و از آنجا ارتباط این دو نفر شکل گرفت.
بعد از دو سال ارتباط در نهایت شهریور ماه 1358 وقتی 19 ساله بود با محمود پاک نیت 27 ساله ازدواج کرد که حاصل زندگی دو پسر بنام مسعود و مهرداد می باشد
صبوری و گذشت زندگی ما را محکم تر کرده است ما این 41 سال واقعا خوب زندگی کردیم و از زندگیمان هر دو راضی هستیم
مراسم ازدواج مهوش صبرکن
شهریور سال 1358 جشن عروسی مان را در خانه فرهنگ شماره یک شیراز برگزار کردیم. اقوام و بچه های تئاتر همه دعوت بودند.
معمولا بچه های تئاتر شیراز در این مکان فرهنگی عروسی شان را برگزار می کردند. مراسم خوبی برگزار شد و همه بچه های تئاتر کمکمان کردند. مراسم عقدمان را در منزل مادر همسرم برپا کردیم و همان شب هم عروسی مان را گرفتیم.
مراسم ساده مهوش صبرکن
من با دخترهای همسن و سالم فرق می کردم. به مادیات اهمیت نمی دادم. با اینکه در خانواده مرفهی بزرگ شده بودم ، ساده فکر می کردم. همان زمان هم منزل پدری ام شیک و بزرگ بود. خیلی از اقوام در منزل ما مراسم عروسی شان را برگزار می کردند ، اما ما فقط مراسم عقدمان را در منزل پدری گرفتیم.

زندگی زن و شوهری با عشق
پاک نیت : ازدواج با همسرم یکی از بهترین تصمیمات زندگی من است و بدون شک من همه موفقیت هایم را مدیون ایشان هستم، نوع نگاه ایشان به زندگی، مدیریت شان در خانه و برخوردشان با من و بچه ها بی نظیر است و مطمئنا اگر ایشان همسرم نبودند من هیچ کدام از موفقیت های فعلی ام را نداشتم.
صبرکن :ن گاه من و محمود به زندگی کاملا همسوست، دغدغه هایمان یکی است و از همه مهمتر همدیگر را به خوبی می فهمیم، او یک مرد بی نظیر است و همیشه از اینکه ایشان را انتخاب کردهام به خودم می بالم.
فرزندان و نوه مهوش صبرکن
دو پسر ، دو عروس و سه نوه دوست داشتنی داریم ، یکی از پسرانم در شیراز به همراه خانواده اش زندگی می کند و پسر کوچکمان هم با خانوادش در تهران است. ما دائما با فرزندان و خانواده شان حضوری و تلفنی در تماس هستیم.

یکی از نوه های مهوش صبرکن هانا پاک نیت است.

مهاجرت مهوش صبرکن به تهران
مشکلات زیادی در فرهنگ و هنر شیراز برای ما پیش آمد و کسی بود که مانع کار ما می شد. از طرفی ، هم من و هم همسرم دوست داشتیم کنار تئاتر در کارهای سینمایی و تلویزیونی هم بازی کنیم.
به همین دلیل از سال 1374 در تهران مستقر شدیم.
علایق و حقایقی درباره مهوش صبرکن
در ادامه بیوگرافی مهوش صبرکن مروری میکنیم بر علایق و حقایقی درباره ی او.با ما همراه باشید.
مشکلات مهوش صبرکن در تهران
بعد از ترک شیراز و مهاجرت به تهران ، حدود 2 سال خانه نشین بودم و فرصتی برای کار کردن پیش نیامد. به جایش تا دلتان بخواهد محمود من و بچه ها را رها می کرد و برای بازی به شهرستان می رفت. تا اینکه بعد از 2 سال ، بازی در «کهنه سوار» را شروع کردم و بعد از آن هم در«فالگیر» و «پس از باران» بازی کردم.
مهوش صبرکن بین شیراز و تهران
ما مرتبط در حال رفت و آمد بین تهران و شیراز هستیم.
از طرفی یکی از پسرانم در شیراز ازدواج کرده و همانجا ماندگار شده است ، حالا دیدار با او ، عروس و نوه ام بهترین بهانه است که من و همسرم مدام شال و کلاه کنیم و به دیدار آنها برویم.
به فیلمنامه اهمیت می دهم
من خیلی به متن فیلمنامه اهمیت می دهم ، پیشنهادات زیادی به من می شود اما نقش دلخواه من نیست ، دوست ندارم همیشه نقش زن معمولی را بازی کنم
علاقه مهوش صبرکن به کتاب
خواندن کتاب بویژه رمان را دوست دارم ، همیشه به خواهرانم می گویم که در خانه و مقابل چشم فرزندانشان کتاب و روزنامه بخوانند تا آنها هم به مطالعه عادت کنند
حیف است از کتاب دور بمانیم و فقط محو فضای مجازی که ثمره چندانی ندارد شویم
در خانه در خصوص پیشنهادهای کاریمان باهم بحث و گفتگو می کنیم ، حتی قبلا که پسرهایم ازدواج نکرده بودند هم نظر می دادند و اگر کاری مورد رضایتشان نبود نمی پذیرفتیم
آلودگی و مهاجرت
برای من مهمترین چیز در تهران اینست که واقعا آلودگی هوا برطرف شود ، البته خوب می دانم که این فقط شهر تهران نیست و خیلی از کشورها درگیر آن هستند
گاهی با خودم فکر می کنم که با بالا رفتن سن ممکن است مجبور شویم بخاطر این آلودگی هوا از تهران کوچ کنیم
شغل دوم مهوش صبرکن
خانم صبرکن گفته است که “من و همسرم جزء معدود بازیگرانی هستیم که در کنار بازیگری بوتیک، کافی شاپ، رستوران و شغل دوم نداریم و تمرکزمان روی بازیگری است. حتی همسرم با کلاس بازیگری نیز مخالف است و میگوید مسئولیت سختی دارد؛ زیرا کسانی که در این کلاسها ثبتنام میکنند توقع دارند که بعد از اتمام دوره آنها را به گروهی معرفی کنیم!“
بهترین نقش مهوش صبرکن
در یک مصاحبه از خانم صبرکن پرسیدند که بهترین نقشی که تا به حال داشتید کدام نقش بودهاست؟ او در پاسخ گفت: من نقشهایی که در تئاتر ایفا کردم را به مراتب بیشتر از نقشهای تلویزیونیام دوست دارم؛ چراکه در تئاتر با نقش یک بازیگر زندگی میکنم.
من و همسرم مجانی کار نمیکنیم!
او در این باره گفته است: متاسفانه با شرایط فعلی حاضر به همکاری با پروژههایی که میخواهند حضور یک هنرپیشه برایشان مجانی تمام شود، نیستم. خانم صبرکن با اشاره به دلایل خانهنشینی خود اظهار داشت: ماههاست که فیلمنامههای بسیاری به دست من و همسرم میرسد و زمانی که پای مذاکره مینشینم به تفاهم نمیرسیم. تمام پیشنهادهایی که به ما شده نقشهای خوب و مناسبی بودهاند، ولی متاسفانه زمانی که از دستمزدها سخنی به زبان میآید، ما به این نتیجه میرسیم که در خانه باشیم بهتر است؛ رقمهای پیشنهادی بسیار پایین بوده و گاه از شنیدن و پیشنهاد دادن آنها خندهام میگیرد.
همچنین خانم صبرکن در مورد ورود جوانان به حرفه بازیگری میگوید: “ واقعیت این است که جوانان برای ورود به این عرصه باید یکسری استعدادهای درونی را داشته باشند و در کنار آن تحقیق و تحصیل آکادمیک را بیاموزند تا یک بازیگر خوب شوند.“
شما در حال مطالعه بیوگرافی مهوش صبرکن در بازیگرآنلاین هستید.برای اطلاعات بیشتر تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.
تفاوت دنیای قبل و بعد از ازدواج مهوش صبرکن
من قبل از ازدواج به خیلی چیزها اهمیت نمی دادم و شاید در زندگی نظم نداشت. یعنی آدم ها در دوران نوجوانی و جوانی نظم خاصی در زندگی شان ندارند و وقتی که تشکیل خانواده می دهند، کم کم قانونمند می شوند اما بعد از ازدواج فرد احساس می کند مسئولیتی در قبال یک خانواده دارد که او را قانونمند می کند.
شروع فعالیت هنری مهوش صبرکن
در بیوگرافی مهوش صبرکن بهتر است بدانید او اولین بار در سال 1354 وقتی 15 ساله بود در نمایش عروسکی ماهی سیاه کوچولو به کارگردانی ناصر عدلو در تئاتر عروسکی شیراز روی صحنه رفت.
سپس سال 1356 در کلاس های فرهنگ و هنر حاضر شد و تمامی دوره های بازیگری را سپری کرد و در حدود 20 نمایش حضور یافت.
در کنار بازی در تله تئاترهای تلویزیونی و سریال در شیراز به آموزش کودکان و نوجوانان در زمینه تئاتر پرداخته است و هم اکنون نیز به عنوان بازیگر مشغول به کار است.
مهوش صبرکن از سینمای قبل تا بعد انقلاب
خانم بازیگر در سال 1356 توانست با فیلم داستانی نشانه به کارگردانی احمد هاشمی جلوی دوربین برود
ایشان سال 1357 با سریال دیروز ، امروز ، فردا به کارگردانی قاسم پورشکیبایی وارد تلویزیون شد تا اینکه سال 1358 در سریال اچی مچی عروسک گردان بود
شهرت مهوش صبرکن
در ادامه بیوگرافی مهوش صبرکن میخوانیم: او در سال 1378 با سریال پس از باران در نقش طاهره کنار همسرش که نقش ارباب را ایفا می کرد دیده شد سپس در سال 1387 هم در سریال یوسف پیامبر با نقش کاریماما ندیمه زلیخا بسیار درخشان ظاهر شد

محدودیت مهوش صبرکن در یوسف پیامبر
فرج الله سلحشور کارگردان معتقد بود که این سریال داستان یوسف و زلیخا است و نباید بازیگران دیگر دیده شوند
آقای سلحشور به من گفتند که شما مدام در کنار زلیخا هستی و اگر بازی توانمندی ارائه بدهی او دیده نمی شود ، باتوجه به تکنیک هایی که طی 40 سال تجربه کاری کسب کردم توانستم حس هایم را از طریق صورتم به مخاطب منتقل کنم
اگر اجازه می دادند از زبان بدنم استفاده کنم ، قطعا بازیم جذاب تر می شد

مهوش صبرکن در سریال جراحت
جراحت نام یک مجموعه تلویزیونی به کارگردانی محمدمهدی عسگرپور و نویسندگی سعید نعمتالله است که برای پخش در شبکه سه تولید شدهاست.
در بیوگرافی مهوش صبرکن بهتر است بدانید او در این سریال در نقش اقدس هنرنمایی کرده است.
وی درباره ی نقشش در این سریال میگوید:
اين شخصيت ويژگيهاي خاصي داشت و همين باعث شد قبول كنم در يك كار مناسبتي بازي كنم، وگرنه تصميم داشتم ديگر در مجموعههاي مناسبتي به دلايلي بازي نكنم! ولي شخصيت اقدس در سريال جراحت، مادري مهربان و بافكر است. او رابطه خوبي با همسر ومادر شوهرش دارد كه يادآور رابطه عروس و مادرشوهر در گذشتههاست؛ زمانهايي كه صميميت و ارتباط بين افراد خانواده بيش از امروز بود… . از طرفي او همسر شخصيتي به نام« بزرگ» است كه رابطه صميمانهاي با برادرش دارد و اينها به نظرم امروز جايشان بسيار خالي است و من دوست داشتم ايفاگر اين شخصيت باشم.
هميشه چنين شخصيتها را دوست داشته و سعي كردهام مثل آنها باشم. فيلمنامه را خواندم و چون از تئاتر وارد تلويزيون شدهام، شخصيتهاي مختلف را براحتي ميتوانم بازي كنم. براي همين نقش برايم ملموس و راحت بود.

گفتگوی خواندنی با مهوش صبرکن
در پایان برای آشنایی بیشتر با بیوگرافی مهوش صبرکن میتوانید مصاحبهای کوتاه با ایشان را بخوانید.
خانم صبرکن ۲۴ سال از اولین پخش سریال «کهنه سوار» میگذرد. آن زمان استقبال مردم از سریال چگونه بود؟
خیلی خوب. مردم سریال را دوست داشتند و واقعاً استقبال میکردند. به نظرم همین الان هم تشنه چنین قصههایی هستند و باز هم اگر سریالهایی مثل «کهنه سوار» ساخته شود استقبال خواهند کرد. حتی هر بار که این سریال بازپخش شده است خیلی بازخوردها و نظرات خوبی از مخاطبان گرفته ام و همین نکته نشان میدهد که «کهنه سوار» برای بینندگان هنوز جذابیت دارد.
وقتی سریال «کهنه سوار» را بازی میکردید هنوز در شیراز بودید؟
نه، چند سالی میشد که در تهران ساکن بودیم.
شما در این سریال با همسرتان آقای پاک نیت همبازی بودید البته نه در نقش زن و شوهر، اما به هر حال «کهنه سوار» یک پروژه مشترک بود. تجربه همبازی شدن با همسرتان در یک سریال چطور بود؟
بله. من نقش همسر آقای زهتاب را بازی میکردم و نقش همسر آقای پاک نیت بر عهده زنده یاد نادیا دلدار گلچین بود. تجربه خوشایندی بود و برای خودمان هم جالب به نظر میرسید.
کهنه سوار سریال مردانهای است و ایفای نقشهای اصلی آن بر عهده بازیگران مرد. حضور و تأثیرگذاری بازیگران زن را در این سریال را چگونه ارزیابی میکنید؟
به هر حال، هر قهرمان و چهره شناخته شده ای، چه در ورزش و چه در عرصههای دیگر از یک خانواده برخاسته است. در آن خانواده مادری بوده که آن فرد در دامان او رشد کرده و بزرگ شده و تحت تاثیر تربیت و آموزشهای اوست. اصل و اساس زندگی، خانواده است و زنان، نقش اصلی و اساسی را در خانواده دارند. تا زن یک خانه تلاش نکند افراد آن به جایی نمیرسند. به همین دلیل، با وجودی که مردها نقشهای اصلی را در سریال «کهنه سوار» دارند، اما نمیتوان گفت که زنها در حاشیه هستند و تاثیرگذاری لازم را ندارند. به نظرم، زنان هم در این سریال به اندازه خودشان و آنقدر که باید و شاید نقش دارند.
خودتان چقدر نقش تان را در سریال دوست دارید و این نقش چه جایگاهی در کارنامه بازیگری تان دارد؟
من تئاتری بودم و تازه آمده بودیم تهران که سریال «کهنه سوار» را بازی کردم. از این منظر، بازی در این سریال خیلی برایم ارزشمند است. از سوی دیگر، بازیگرانی که در تئاتر کار کرده اند از بازی در نقشهای مختلف واهمه ندارند و معمولاً نقش را برای خودشان میکنند. نقشم را در سریال دوست داشتم و فکر میکنم رزومه خوبی برایم بود.
کار کردن با مرحوم خواجویی چگونه تجربهای بود؟
آقای پاک نیت قبلاً در سریال «پدرسالار» با آقای خواجویی کار کرده و خیلی راضی بود. آقای خواجویی انسان خیلی آرام و خوش اخلاقی بودند. واقعاً هم بر کار تسلط داشتند و به قول معروف، کاربلد بودند. متاسفانه اجل مهلت نداد تا سریالهای بیشتری بسازند و به رحمت خدا رفتند. خودم هم به شخصه از کار با ایشان خیلی رضایت داشتم و همکاری مان پس از سریال «کهنه سوار» هم ادامه پیدا کرد.
سریال کهنه سوار پس از گذشت بیش از دو دهه همچنان پر مخاطب است و بیننده خودش را دارد. نقاط قوت این سریال را در چه میدانید؟
مردم همچنان این سریال را دوست دارند. بازیگران خیلی خوبی در این سریال حضور داشتند که تماشای بازی شان برای مردم خاطره انگیز است و یاد گذشتهها را برای آنها زنده میکند. خودم هم از همبازی شدن با بازیگرانی مثل زنده یاد حمیده خیرآبادی خیلی خاطرات خوبی دارم، مخصوصاً قسمتهایی از سریال که در شمال کشور تصویربرداری شد.
این روزها چه میکنید و مشغول چه کاری هستید؟
فعلا که هیچ و در خانه هستم.
لیست آثار هنری مهوش صبرکن
در ادامه بیوگرافی مهوش صبرکن بازیگر یادآوری باید بگوییم در جدولهای جداگانه میتوانید فهرست آثاری که او در آنها به هنرنمایی پرداخته است را مشاهده کنید.
آثار سینمایی مهوش صبرکن
- عطر داغ (۱۳۹۶)
- زیباتر از زندگی (۱۳۹۰)
- زمهریر (۱۳۸۸)
- یوسف پیامبر(۱۳۸۶)
- جای او دیگر خالی نیست (۱۳۸۴)
- فرستاده (۱۳۸۱)
- صنوبر (فیلم) (۱۳۸۰)
- غزال (فیلم) (۱۳۷۴)
- در مسیر تندباد (۱۳۶۷)
- گشتیها (۱۳۶۵)
- تشریفات (۱۳۶۴)
- نشانه (۱۳۵۶)

مجموعه های تلویزیونی مهوش صبرکن
سال | نام سریال | کارگردان | توضیحات |
---|---|---|---|
۱۳۵۷ | دیروز، امروز ، فردا | ابوالقاسم پورشکیبا | |
۱۳۵۸ | اچی مچی | مهدی فقیه | عروسک گردان |
۱۳۶۳ | درخت نارنج | مجید افشاریان | |
۱۳۶۵ | بهار بود و تو بودی | مجید افشاریان | |
۱۳۷۲ | گل اومد بهار اومد | علی روئینتن | |
۱۳۷۴ | آخرین بازمانده | مهدی قاسمی | شبکه ۲ |
۱۳۷۶ | کهنهسوار | اکبر خواجویی | شبکه ۳ ۲۳ قسمت |
۱۳۷۶ | فردا دیر است | حسن فتحی | شبکه ۳ ۲۶ قسمت |
۱۳۷۷ | کارآگاه کوچولو | حمیدرضا حافظی | |
۱۳۷۷ | باغ کوچک بیبی گل | مهدی قاسمی | شبکه ۱ |
۱۳۷۷ | بگذار آفتاب برآید | حسین مختاری | شبکه ۳ ۲۶ قسمت |
۱۳۷۸ | پس از باران | سعید سلطانی | شبکه ۳ ۳۷ قسمت |
۱۳۷۸ | روشنتر از خاموشی | حسن فتحی | شبکه ۱ ۳۵ قسمت |
۱۳۷۹ | چای قندپهلو | ناصر هاشمی | شبکه ۲ |
۱۳۸۰ | جوانی | سعید سلطانی | شبکه ۳ ۲۶ قسمت |
۱۳۸۰ | سیب ترش | خسرو معصومی | شبکه ۲ ۱۳ قسمت |
۱۳۸۰ | لحظه قاصدک | ایرج حبشی | شبکه ۲ ۱۷ قسمت |
۱۳۸۱ | فرستاده | جواد شمقدری | شبکه ۲ ۱۲ قسمت |
۱۳۸۱ | یک خانه همسفر | سپهر محمدی | شبکه تهران ۱۰ قسمت |
۱۳۸۲ | خانهای در تاریکی | سعید سلطانی | شبکه ۳ ۳۰ قسمت |
۱۳۸۳ | رسم شیدایی | اکبر خواجویی | شبکه ۲ ۴۰ قسمت |
۱۳۸۵ | روزگار خوش حبیب آقا | سعید آقاخانی | شبکه ۱ ۱۵ قسمت پخش در نوروز ۸۶ |
۱۳۸۶ | پریدخت | سامان مقدم | شبکه ۲ ۱۱ قسمت |
۱۳۸۷ | ترمه | بهروز خلجی | شبکه ۲ ۱۳ قسمت |
۱۳۸۷ | شب میگذرد | راما قویدل | شبکه تهران ۲۰ قسمت |
۱۳۸۷ | یوسف پیامبر | فرجالله سلحشور | شبکه ۱ ۴۵ قسمت در نقش کاریماما |
۱۳۸۸ | پنجمین خورشید | علیرضا افخمی | شبکه ۳ ۲۶ قسمت پخش در ماه رمضان |
۱۳۸۸ | حلقه شانس | محمدرضا ممتاز | شبکه شما ۱۳ قسمت |
۱۳۸۹ | جراحت | محمدمهدی عسگرپور | شبکه ۳ ۳۰ قسمت پخش در ماه رمضان |
۱۳۹۱ | پشت کوههای بلند | امرالله احمدجو | شبکه ۳ ۵۰ قسمت |
۱۳۹۱ | خاطرات مرد ناتمام | صادق کرمیار | شبکه ۱ ۲۶ قسمت |
۱۳۹۲ | یادآوری | حجت قاسمزاده اصل | شبکه آی فیلم ۴۱ قسمت |
۱۳۹۵ | پرستاران (فصل اول) | علیرضا افخمی شهرام شاهحسینی | شبکه ۱ بازیگر مهمان |
۱۳۹۵ | چرخ فلک | عزیزالله حمیدنژاد بهرام عظیم پور احسان عبدی پور | شبکه ۱ ۲۸ قسمت |
۱۳۹۸ | بوی باران | محمود معظمی | شبکه ۱ ۶۰ قسمت |
۱۳۹٨ | آچمز | مهرداد خوشبخت | شبکه ۳ ۳۰ قسمت |
۱۳۹٩ | دخترم نرگس | باقر پیران | شبکه ۱ ۲۷ قسمت |




مهوش صبرکن در نمایش خانگی
- رقص روی شیشه (مهدی گلستانه، ۱۳۹۷)
تلهتئاتر مهوش صبرکن
- “امشب باید بروم (۱۳۷۲ علی روئینتن)
- “دکتر چنوک (۱۳۸۱ احمد سپاسدار)
تلهفیلم های مهوش صبرکن
- “پرواز (۱۳۷۶ مهرداد خوشبخت)
- “فالگیر (۱۳۷۹ راستگفتار)
- “شاید رسیده باشی (۱۳۸۶ آهنج)
- “ابی سی دی (۱۳۸۶ درمنش)
- “غافل (۱۳۸۸ منوچهر هادی)
نمایش های مهوش صبرکن
- عروسکی “ماهی سیاه کوچولو (ناصر عدلو) ۱۳۵۴
- شاتره (مجید افشاریان) ۱۳۵۶
- از ما بهترون (اسماعیل پیمان) ۱۳۵۶
- ابوذر (مجید افشاریان) ۱۳۵۸
- عروسکگردانی در نمایش عروسکی”اچی مچی (مهدی فقیه) ۱۳۵۸
- عروسکی”پسرک چشم آبی (محمود پاکنیت) ۱۳۵۸
- سلمون کره شعبون کره (محمود پاکنیت) ۱۳۵۹
- نمایش عروسکی”شیر و انسان (محمود پاکنیت”- ۱۳۵۹
- ابراهیم (قاسم پورشکیبای) ۱۳۶۲
- عروسکی”سلمون کره و شعبون کره (محمود پاکنیت) ۱۳۶۴
- پاندوراً (رزاقی) ۱۳۶۶
- آرمون (مجید افشاریان) ۱۳۶۷
- فانوس دریایی (اسد زارع) ۱۳۶۹
- عروسکی “به دنبال قلک (- ۱۳۷۰
- کلاغ (محمود پاکنیت) ۱۳۶۵
- امشب باید بروم (علی روئینتن)۱۳۷۲
جوایز و افتخارات مهوش صبرکن
- جایزه اول بازیگری برای نمایش «کلاغ»، جشنواره زاهدان؛ ۱۳۶۵
- جایزه اول بازیگری برای نمایش «آرمون»، جشنواره فجر؛ ۱۳۶۷
- جایزه اول بازیگری برای نمایش «امشب باید بروم»، جشنواره فجر؛ ۱۳۷۲