در این بخش بیوگرافی آفرین عبیسی بازیگر معروف سینما و تلویزیون را مرور میکنیم. بیوگرافی آفرین عبیسی از بازیگران زن خوب و توانمند کشورمان که بیشتر او را با فیلم نیمه پنهان به یاد می آوریم ، به همراه اطلاعاتی از زندگی شخصی و هنری او با عکس های شخصی قبل و بعد انقلاب و علت خداحافظی او از بازیگری را میخوانیم.امروز از 0 تا 100 با بیوگرافی آفرین عبیسی آشنا میشویم. در ادامه با بازیگرآنلاین همراه باشید.
آفرین عبیسی چند سال سن دارد؟
همسر آفرین عبیسی چه کسی است؟
تحصیلات آفرین عبیسی چقدر است؟
آفرین عبیسی فعالیت خود را از چه سالی آغاز کرد؟
خلاصه بیوگرافی آفرین عبیسی
نام اصلی | صغری عبیسی |
نام هنری | آفرین عبیسی |
تاریخ تولد | ۲۲ اسفند ۱۳۳۰ (۶۹ سال) |
محل تولد | لاهیجان |
تحصیلات | فارغ التحصیل دیپلم ادبی |
پیشه | بازیگر |
سالهای فعالیت | 1349 تا 1350 و 1378 تاکنون |
همسر | مرحوم ایرج صادق پور |
فرزندان | محمدامین، هادی و لیلی |
قد | 168سانتی متر |
بیوگرافی آفرین عبیسی
در بیوگرافی آفرین عبیسی با نام اصلی صغری عبیسی میخوانیم:وی متولد 22 اسفند 1330 در لاهیجان، بازیگر است
در بیوگرافی آفرین عبیسی لازم به ذکر است فارغ التحصیل دیپلم ادبی می باشد، بازیگری را قبل از انقلاب با شرایط آن زمان شروع کرد و حالا بعد از انقلاب هم حضور دارد
قد آفرین عبیسی
در بیوگرافی آفرین عبیسی آمده است قد او 168 سانتی متر است.
ازدواج و وضعیت تاهل آفرین عبیسی
بیشترین جستجوها در بیوگرافی آفرین عبیسی درباره همسر ایشان است که شما عزیزان میخواهید بدانید همسر ایشان کیست.
آفرین عبیسی در سال 1350 وقتی 17 ساله بود با همسرش ایرج صادق پور فیلم بردار و تهیه کننده سینما ازدواج کرد و به درخواست همسرش از بازیگری کناره گیری کرد

من اگر در آن سن پایین و با وجود اینکه شوهرم فیلمساز بود سینما را ترک کردم به این خاطر بود که نمی توانستم در سینمای فاسد قبل از انقلاب اسلامی کار کنم و انتخابی هم نداشتم پس تصمیم گرفتم از بازیگری خداحافظی کنم
بیوگرافی ایرج صادق پور همسر آفرین عبیسی
ایرج صادق پور متولد 1319 در تهران ، تهیه کننده ، فیلم بردار ، تدوین گر و عکاس و و برادر منوچهر صادق پور (سینماگر) بوده است ، او در نهایت 1 بهمن 1369 درگذشت.

فرزندان آفرین عبیسی
در بیوگرافی آفرین عبیسی میخوانیم: ثمره ازدواج این زوج سه فرزند بنام های محمدامین، هادی و لیلی می باشد، دخترش پزشک می باشد و ازدواج کرده و حالا خانم عبیسی یک نوه نیز دارد
علایق و حقایقی درباره آفرین عبیسی
در ادامه بیوگرافی آفرین عبیسی مروری میکنیم بر علایق و حقایقی درباره ی او.با ما همراه باشید.
اهل مولانا
عبیسی به شدت اهل مطالعه و کتاب خواندن است، کتابخانه کاملی دارد و در زمانی بیکاری حتما کتاب به دست او را می بینید، عشق مولانا و شعرهایش را هم دارد
علاقه آفرین عبیسی به حجاب
هیچوقت نمی خواهم برای بازی در فیلم از حجاب و پوششم بگذرم
مردم مرا اینگونه دوست دارند، خوشبختانه این پایبندی من به حجاب و ارکان دینی محبوبیت بسیار زیادی را نزد مردم برایم به ارمغان آورده و به آن افتخار می کنم

رک گویی آفرین عبیسی
من از ابتدا همینطور بودم؛ چرا که اعتقاد دارم حرف دلت را میزنی و راستش را میگویی و راحت میشوی حتی خدا هم وعده کرد که راستش را بگو و از پشت سرت هم نترس.
دلخوری آفرین عبیسی از رضا میرکریمی
من هنگامی که با روزنامه بانی فیلم مصاحبه کردم، با خانم خبرنگار صحبت هایی داشتم که فقط درد دل بود اما او آن حرف ها را چاپ کرد .
این ماجرا باعث شد بعد از آن به بعد من با کسی مصاحبه نکردم اما اینکه گفتم از میرکریمی ناراحتم این بود که من در اولین کار او با خاطرات خوبی حضور داشتم ولی برای کار یه حبه قند دستیارش با من تماس گرفت و من گفتم بگویید خود میرکریمی با من تماس بگیرد و بعد از آن میرکریمی با من تماس گرفت و من به او گفتم این رسمش نبود و با او در فیلم سینمایی یه حبه قند همکاری نکردم.
ارتباط خوب آفرین عبیسی با جوانان
کار کردن آفرین عبیسی با فیلم اولی ها
علت کم کاری آفرین عبیسی در سینما وتلویزیون
آنها باید بدانند من و امثال من چیزی را از دست نداده ایم بلکه آنها امثال آفرین عبیسیها را سالهاست که از دست داده اند.
ایفای نقش بر اساس سن
اگر نقشی در سن من نوشته شده باشد دوست دارم بازی کنم
اما برخی از بازیگران زن سینما پنجاه سال سن دارند و هنوز میخواهند نقش اول بازی کنند. مادربزرگ و غیره نمی خواهد که هنوز در پنجاه سالگی میخواهند نقش دختر اول فیلم را بازی کنند؟
بازیگران باید بر اساس سنشان انتخاب شوند تا سینما دارای تنوع و گوناگونی شود
شروع فعالیت هنری آفرین عبیسی
در بیوگرافی آفرین عبیسی آمده است او فعالیت در عرصه سینما را با لیلی و مجنون در سال ۱۳۴۹ به کارگردانی سیامک یاسمی آغاز کرد. در این فیلم با بهروز وثوقی همبازی بود

آفرین عبیسی قبل از انقلاب
در سال 1349 با فیلم طوقی مرحوم علی حاتمی چهره اش شناخته شد سپس در سال 1350 ابتدا با فیلم کاکو به کارگردانی شاپور قریب و سپس فیلم پل بکارگردانی خسرو پرویزی بازی کرد.



بازگشت آفرین عبیسی به بازیگری بعد از 28سال
همانطور که در ابتدای مطلب بیوگرافی آفرین عبیسی گفتیم او بعد از ازدواج از بازیگری کناره گیری کرد.
در سال ۱۳۷۸ با تشویق پسرش محمدامین با بازی در فیلم شهرت به کارگردانی ایرج قادری پس از ۲۸ سال دوری از دنیای بازیگری پس از انقلاب ۱۳۵۷ به سینما بازگشت. در همان سال نقش کوتاهی در فیلم کودک و سرباز ساخته رضا میرکریمی ایفا کرد.

درخشش و شهرت آفرین عبیسی
در سال 79 فیلم همسر دلخواه من را بازی کرد سپس در همین سال با فیلم شهرت ایرج قادری خوش درخشید و با فیلم نیمه پنهان سال 1380 تهمینه میلانی توانایی خود را به اثبات رساند


آفرین عبیسی بسیار کم کار است و قصه فیلمنامه برای او از هر چیز دیگری مهم تر است. بازیگر «تنهایی لیلا» سینما را با فیلم هایی چون «چهارشنبه 19 اردیبهشت»، «خانه ای کنار ابرها»، «عصر روز دهم»، «تقاطع»، «بید مجنون»، «قدمگاه» ،«نان عشق موتورهزار» و…. تجربه کرده است.


آثار ماندگار آفرین عبیسی
در ادامه بیوگرافی آفرین عبیسی مروری میکنیم بر آثار ماندگار او در تلویزیون.با ما در ادامه همراه باشید.
آفرین عبیسی در برادر جان
سریال برادر جان ملودرامی اجتماعی مذهبی است که برای پخش در ماه رمضان سال ۱۳۹۸ تهیه و تولید شد. آفرین عبیسی در این سریال در نقش الفت در کنار علی نصیریان هنرنمایی کرده است.
آفرین عبیسی میگوید: من براي انتخاب نقش و حضورم در آثار وسواس بسيار زيادي دارم و اگر در سريال «برادرجان» به ايفاي نقش پرداختم به دليل اين است که سريال «برادرجان» فيلمنامه بسيار خاصي داشت و اين سريال گمشده تلويزيون بود و به نظر من تلويزيون نياز داشت که چنين سريالي را بسازد و براي مخاطبانش پخش کند. وي افزود: روايت برادرجان درباره راستگويي و حق و ناحق است و معتقدم پرداختن به چنين موضوعي بسيار لازم است. پيام اصلي اين سريال هماني است که خداوند متعال بارها بر انسان تاکيد کرده است. خداوند مي فرمايند که راستگو باشيم و هيچگاه حق را ناحق نکنيم. ما اين پيام را به مخاطب ارائه ميکنيم حال اينکه اين پيام بر دل چه افرادي تاثيرگذار است با ما نيست و هميشه همهچيز در دستان پروردگار است. به قول معروف ما آنچه شرط بلاغ است گفتيم.

آفرین عبیسی در تنهایی لیلا
تنهایی لیلا یک مجموعهٔ تلویزیونی به کارگردانی محمد حسین لطیفی و تهیهکنندگی محمدرضا شفیعی است که از شبکه سه سیما، مرداد سال ۱۳۹۴ هرشب پخش میشد. این سریال شامل ۳۰ قسمت ۴۰ دقیقهای است.
آفرین عبیسی در این سریال پر بیننده نقش شریفه خانم را دارد.

آفرین عبیسی در مهر طوبی
یکی دیگر از هنرنمایی های آفرین عبیسی در تلویزیون در سریال «مهر طوبی»است که نقش اصلی این فیلم و نقش طوبی را دارد. این به کارگردانی سید مجید موسویان و تهیه کنندگی حمید رحیمی نادی، محصول سال سال 1394 و گروه فیلم و سریال شبکه پنج سیما می باشد.
این مینی سریال پنج قسمتی برای پخش در ایام فاطمیه (شهادت حضرت زهرا(س)) در نظر گرفته شده است.
داستان سریال : عادل کیایی وصیت میکند پس از مرگش فرزندش محسن زنی به نام طوبی طاهریان را پیدا کند. محسن موظف است پولی را به او برساند و پس از گرفتن رسید پول و اخذ رضایت از طوبی میتواند به باقی ارث پدرش دست یابد. محسن که نشانههای روشنی از طوبی در اختیار ندارد جستجو را شروع میکند اما در این مسیر با واقعیتهایی مواجه میشود که…
نویسنده سریال نیز گفته است که کار کاملا روایت خطی و رئال دارد و 7 داستان در آن بطور موازی روایت میشود که محوریت همه آنها مادر است.

آفرین عبیسی در مختارنامه
از دیگر سریال های آفرین عبیسی هنرنمایی در سریال مختارنامه در نقش صفیه خواهر مختار ثقفی و همسر عبدالله بن عمر است.
مختارنامه یک مجموعه تلویزیونی پیرامون زندگی و قیام مختار ثقفی به کارگردانی داوود میرباقری است. این سریال به داستان مختار ثقفی مکنی به ابواسحاق، و چگونگی قیام او که پس از حادثه عاشورا به خونخواهی حسین بن علی برمیخیزد، میپردازد. این سریال در ۴۰ قسمت ۶۰ دقیقهای از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش گردید. شروع پخش این سریال در تاریخ جمعه ۹ مهر ۱۳۸۹ از شبکه اول سیما بود.

آفرین عبیسی در روزگار قریب
روزگار قریب یک مجموعه تلویزیونی ایرانی به کارگردانی و نویسندگی کیانوش عیاری است که نخستین بار از پاییز ۱۳۸۶ به مدت یک سال از شبکه سه سیما به نمایش درآمد. این مجموعه بر پایهٔ زندگی محمد قریب، پزشک ایرانی و بنیانگذار تخصص پزشکی اطفال در ایران ساخته شدهاست. روزگار قریب از سال ۱۲۹۵ همزمان با شروع تحصیلات ابتدایی تا مرگ قریب در سال ۱۳۵۳ روایت میشود و با وقایع آن زمان مانند کودتای رضاخان، قحطی تهران در زمان جنگ جهانی دوم، حضور متفقین در ایران همزمان است
در این مجموعه آفرین عبیسی در نقش زری مامان همسر دکتر قریب در کنار بازیگرانی چون مهدی هاشمی، مهران رجبی، ناصر هاشمی، رضا کیانیان، حسین پناهی، شهاب کسرایی، کاوه آهنگر و پرهام کرمی ایفای نقش میکند.

گفتگوی خواندنی با آفرین عبیسی
دلمان نیامد در ادامه بیوگرافی آفرین عبیسی مصاحبه ای که با ایشان انجام شده است را برایتان درج نکنیم ، با بازیگرآنلاین همراه باشید
آفرین عبیسی مدتها است که در محافل حاضر نشده و بسیاری از مخاطبان می خواهند بدانند که حالتون چطور است؟
خدا را شکر. حال عمومیام خیلی خوب است و این روزها مشغول استراحت در خانه هستم و به کارهای شخصی ام میرسم.
دلیل دوری شما از بازیگری چیست؟ آیا زندگی شخصی شما را از بازی دور کرده است؟
شما به فیلمنامهنویس ها بگویید فیلمنامه خوب بنویسند و بعد از کارگردانان بخواهید کار خوب کارگردانی کنند تا من هم در آنها بازی کنم. در این سالها خیلی پیشنهاد برای بازی داشتهام اما بعد از خواندن قصه تصمیم گرفتم در آن آثار حضور نداشته باشم.
این دوری طولانی مدت باعث نشده تا شما از بازیگری و توانایی های یک بازیگر فاصله بگیرید؟
قطعاً نه. مساله مهم این است که همه چیز کار کردن و بازی قبول کردن نمی باشد. من بازیگر رسالتی دارم که باید آن را به خوبی انجام دهم وگر نه تا دلتان بخواهد پیشنهاد هست تا من هیچ وقت بیکار نباشم.
در این سالهایی که از سینما دور بودید، سینما تغییرات زیادی کرده و به گفته بسیاری دچار افت شده است. مردم از بسیاری از فیلمها استقبال نمیکنند. علت این مشکل چیست؟
برخی فکر میکنند مردم متوجه نیستند اما اشتباه میکنند چرا که مردم ما بسیار باهوش هستند و فیلمی را انتخاب می کنند که ارزش داشته باشد. مردم چرا باید به صورت خانوادگی پول زیادی برای بلیت بپردازند؟ مگر فیلم های روی پرده سینما چه پیامی دارند که بابتشان پول هزینه شود. متاسفانه آثار امروز سینما هیچ وجهه آموزشی برای خانواده ها ندارند تا آنها را برای دیدنشان جذب کنند. فیلمساز باید از خودش بپرسد این فیلم چه چیزی دارد که یک خانواده چهار نفره هزینه بلیت داده و به تماشای آن بنشینند؟.
نسل گذشته چطور میتواند به جلوگیری از سقوط سینمای این روزها کمک کند؟
کدام نسل گذشته؟ متاسفانه سینمای امروز دیگر هیچ بزرگی ندارد و نسل ما در حال منقرض شدن است. کافی است آثار را به صورت سطحی و گذرا ببینید تا متوجه شوید چه اتفاقاتی در سینمای ایران در حال اتفاق افتادن است. خواسته و ناخواسته نسل پیشکسوت از سینما کنار گذاشته شده اند و تنها همه چیز به جوانان ختم می شود.
آیا نسل جوان باعث شده تا نسل شما کنار گذاشته شود؟
از نظر من اهمیت دادن به جوانان هیچ اشکالی ندارد اما شما به من بگویید نقش جوان فیلم، پدر مادر ندارد؟ بزرگتر ندارد؟ یعنی وقتی شما وارد یک خانواده میشوید فقط جوان می بینید؟ چرا در فیلمهای ایرانی هیچ خبری از پدر و مادر و مادربزرگ نیست؟ این کاملاً ضعف نویسندگی را می رساند که چرا فیلمنامه ای نوشته شده که در آن خانواده به کلی فراموش شده است.
با این وضع دلتنگ بازیگری نمی شوید؟ دوست ندارید دوباره بازی کنید؟
من سالهاست که به اکثر کارها “نه” می گویم زیرا حقوق بازنشستگی ام را میگیرم و دیگر مهم نیست این دوستان در سینما چه می کنند. آنها باید بدانند من و امثال من چیزی را از دست نداده ایم بلکه آنها امثال آفرین عبیسیها را سالهاست که از دست داده اند.
دوست ندارید در نقش اول یک فیلم ظاهر شوید؟
اگر آن نقش در سن من نوشته شده باشد چرا که نه ، دوست دارم. اما برخی از بازیگران زن سینما پنجاه سال سن دارند و هنوز میخواهند نقش اول بازی کنند. من نمی فهمم آیا سینما مادر نمیخواهد؟ مادربزرگ و غیره نمی خواهد که هنوز در پنجاه سالگی میخواهند نقش دختر اول فیلم را بازی کنند؟ بازیگران باید بر اساس سنشان انتخاب شوند تا سینما دارای تنوع و گوناگونی شود.
پس به نظر شما بازیگری که در سن بالا هنوز نقش اول و جوان می پذیرد اشتباه کرده است؟
بله این اشتباه است. البته از نظر من اینکه برخی بازیگران بر خلاف سنشان انتخاب می شوند تقصیر خودشان نیست. سیستم سینما باید تغییر پیدا کند تا برای همه رده های سنی نقش باشد. بازیگر زن سینمای ایران می داند اگر سنش بالا رود مثل من کنار گذاشته می شود و سعی می کند تا آخرین جایی که ممکن است نقش دختر اول سینما را حتی در پیری بازی کند.
این روزها میگویند یکی از المانهای انتخاب بازیگر در سینمای ایران زیبایی است. از نظر شما زیبایی یک بازیگر تا چه حد اهمیت دارد؟
زیبایی در بازیگری یک بخش است اما مهمتر از زیبایی خود فرد است. بازیگری این نیست که پول بگیرید و جلوی دوربین بروید. بازیگری شکل و شمایل، زیبایی و قیافه و جوانی نیست بلکه انسانیت است. بازیگر باید الگوی اخلاق جامعه باشد. زیبایی شاید یک بخش از بازیگری باشد اما همه چیز نیست بلکه بخش کوچکی از بازیگری است.
آیا بازیگران جوان امروز الگوهای اخلاقی برای آینده خواهند شد؟
از نظر من جوانان بازیگر ما باید بیشتر مراقب خودشان باشند. نباید اینگونه باشد که به آنها دستور بدهیم این کارها را نکنید و اینها را انجام بدهید. بازیگر باید همه چیزش نمونه باشد. مردم بازیگران را می بینند. وقتی یک بازیگر در یک مجلس عکسی نامناسب می گیرد و در فیلم نوع دیگری خود را نشان می دهند وی را پس می زنند.
شما یکبار سینما را ترک کردید و باز به آن بازگشتید. دلیل رفتن و بازگشت دوباره تان چه بود؟
من اگر در آن سن پایین و با وجود اینکه شوهرم فیلمساز بود سینما را ترک کردم به این خاطر بود که نمی توانستم در سینمای فاسد قبل از انقلاب اسلامی کار کنم و انتخابی هم نداشتم پس تصمیم گرفتم از بازیگری خداحافظی کنم. متاسفانه سینمای امروز ما هم به سمت آن زمان می رود و به همین خاطر این روزها هم کار نمیکنم.
من سال هشتاد بعد از سی سال دوباره بازیگری را انتخاب کردم اما در وضع بد سینمای امروز تصمیم گرفتم بسیار سختگیرانه انتخاب کنم. آن زمان هم وضعیت سینما برای من مثل همین الان بود. این مهم است که خودت چه انتخابی کنی. باید در بازیگری تا جایی پیش رفت که به شرفت کاری نداشته باشند. آن زمان من شرایط را برای بازیگری مناسب ندیدم و امروز هم این شرایط تکرار شده است.
لیست آثار هنری آفرین عبیسی
در ادامه بیوگرافی آفرین عبیسی بازیگر تنهایی لیلا باید بگوییم در جدولهای جداگانه میتوانید فهرست آثاری که او در آنها به هنرنمایی پرداخته است را مشاهده کنید.
آثار سینمایی آفرین عبیسی
نام فیلم | سال ساخت | سمت | کارگردان |
---|---|---|---|
۲۴ سپتامبر | ۱۳۹۴ | بازیگر | مریم ابراهیموند |
چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت | ۱۳۹۳ | وحید جلیلوند | |
خانهای کنار ابرها | ۱۳۹۲ | سید جلال دهقانی اشکذری | |
عصر روز دهم | ۱۳۸۷ | مجتبی راعی | |
روزگار قریب | ۱۳۸۶ | کیانوش عیاری | |
انتهای جاده | ۱۳۸۶ | فرزاد مؤتمن | |
تقاطع | ۱۳۸۴ | ابوالحسن داودی | |
بید مجنون | ۱۳۸۳ | مجید مجیدی | |
رستگاری در هشت و بیست دقیقه | ۱۳۸۳ | سیروس الوند | |
شکلات | ۱۳۸۲ | افشین شرکت | |
قدمگاه | ۱۳۸۲ | محمدمهدی عسگرپور | |
ملاقات با طوطی | ۱۳۸۲ | علیرضا داودنژاد | |
مهمان مامان | ۱۳۸۲ | داریوش مهرجویی | |
دختر ایرونی | ۱۳۸۱ | محمدحسین لطیفی | |
واکنش پنجم | ۱۳۸۱ | تهمینه میلانی | |
کاغذ بی خط | ۱۳۸۰ | ناصر تقوایی | |
نان و عشق و موتور ۱۰۰۰ | ۱۳۸۰ | ابوالحسن داودی | |
نیمهٔ پنهان | ۱۳۸۰ | تهمینه میلانی | |
شهرت | ۱۳۷۹ | ایرج قادری | |
همسر دلخواه من | ۱۳۷۹ | افشین شرکت | |
کودک و سرباز | ۱۳۷۸ | رضا میرکریمی | |
پل | ۱۳۵۰ | خسرو پرویزی | |
کاکو | ۱۳۵۰ | شاپور قریب | |
طوقی | ۱۳۴۹ | علی حاتمی | |
لیلی و مجنون | ۱۳۴۹ | سیامک یاسمی |
سریال های تلویزیونی آفرین عبیسی
نام سریال | سال ساخت | کارگردان | نقش | توضیحات |
---|---|---|---|---|
برادر جان | ۱۳۹۸ | محمدرضا آهنج | الفت آذر | شبکه ۳ |
تنهایی لیلا | ۱۳۹۴ | محمدحسین لطیفی | شریفه | شبکه ۳ |
مهر طوبی | ۱۳۹۳ | سیدمجید موسویان | طوبی | شبکه ۳ |
مختارنامه | ۱۳۸۹ | داوود میرباقری | صفیه | شبکه ۱ |
روزگار قریب | ۱۳۸۶ | کیانوش عیاری | زری مامان | شبکه ۳ |
شهریار | ۱۳۸۶ | کمال تبریزی | ثریا ابراهیمی | شبکه ۲ |
انتهای جاده | ۱۳۸۶ | فرزاد مؤتمن | شبکه ۱ | |
رقص پرواز | ۱۳۸۵ | احمد مرادپور | شبکه ۱ | |
بیرون از بهشت | ۱۳۸۵ | خسرو معصومی | شبکه ۱ | |
مشق عشق | ۱۳۸۱ | بهرام بهرامیان | شبکه ۱ |