اخبار بازیگرانبازیگران خارجیبازیگران زن

رازهای خودکشی مریلین مونرو به همراه یادداشت های او

بيش از 40 سال از خودکشی مریلین مونرو بازيگر افسانه اي هاليوود مي گذرد و به نظر مي رسد دليل مرگ او خودکشی مریلین مونرو نبوده است.خودکشی مریلین مونرو شایعه بوده.هنوز دلیل اصلی خودکشی مریلین مونرو مشخص نشده است.

لبخند مشهور مریلین مونرو - خودکشی مریلین مونرو

خودکشی مریلین مونرو

مطابق مكالمات ضبط شده مرلين مونرو با روانپزشكش تنها چند روز پيش از مرگ اين ستاره سينما او خبر از برنامه هاي آتي براي زندگيش داده بود. خبرگزاري فرانسه به نقل از روزنامه لس آنجلس تايمز نوشت: هيات وكلايي كه مكالمات مرلين مونرو و پزشك روانشناس او را شنيده است، مي گويد: خانم مونرو با خانم جون كرافورد، يكي ديگر از بازيگران هاليوود، تنها براي يك بار رابطه جنسي برقرار كرده است.

در ديدار جان ماينر دستيار هيات وكلاي مدافع محلي با پزشك روانشاس، وي پذيرفت نوار مكالمات را در اختيار پليس بگذارد به شرطي كه كارآگاهان هرگز مكالمات را فاش نسازند. جان ماينر سالها پس از مرگ دكتر گرينسون قول خود را شكست. دست نوشته هاي آقاي جان ماينر نشان مي دهد اين ستاره هاليوود دچار عقده رواني براي دريافت جايزه اسكار بود.

مریلین مونرو با لباس سفید - خودکشی مریلین مونرو

تصاویر خودکشی مریلین مونرو

شايد پيشرفت های علمی، از دستاوردهای علم ژنتيک و شناخت دی ان ای گرفته تا امکان تجزيه و تحليل بهتر داروها و تاثيرات آن بتواند به بازبينی دقيقتر تحقيقات مربوط به مرگ وی کمک کند.

خبرگزاری آسوشيتدپرس می نويسد که مرگ مريلين مونرو جهان را متعجب ساخت و از همان زمان بسياری بر اين باور بودند که دليل مرگ وی برخلاف ادعاهای رسمی که خودکشی اعلام شده بود، محصول يک توطئه و يا نتيجه يک مجموعه حوادث اسرار آميز بوده است.

دلائلی که اين ديدگاهها برای دفاع از سوء ظن خود ارائه می دهند عبارتند از فاصله بيست و پنج دقيقه ای بين زمان اعلام مرگ وی و رسيدن ماموران پليس به محل حادثه، منتشر نشدن نتايج آزمايش های کالبد شکافی مربوط به دستگاه گوارش وی و کامل نبودن نوار مکالمات تلفنی وی در روزها و ساعات پايانی زندگی و قبل از اقدام به خودکشی.

نکات ديگری که در اين مورد عنوان می شوند احتمال وجود يک دفترچه خاطرات است که مريلين مونرو اطلاعاتی را که در مورد اقدامات پنهانی دولت آمريکا می دانسته در آن ثبت کرده است. در عين حال برخی می پرسند که شايد وی را برای جلوگيری از افشای روابط پنهانی اش با جان اف کندی رييس جمهور و رابرت اف کندی برادر وی که در آن زمان دادستان عالی آمريکا بود به قتل رسانده اند.

مریلین مونرو با تاپ سفید - خودکشی مریلین مونرو

صحنه خودکشی مریلین مونرو

خبرگزاری آسوشيتدپرس يادآوری می کند که تحقيقات مجددی که بيست سال پس از مرگ مريلين مونرو در مورد اين حادثه صورت گرفت هيچ نشانه ای از احتمال وجود توطئه برای کشتن وی نيافت. هر چند به اين فرضيه قوت بخشيد که شايد مرلين مونرو بر اثر مصرف بيش از حد داروهای قوی مرده باشد.

مسلما اگر مريلين مونرو امروزه درمی گذشت به خاطر وجود انواع و اقسام فن آوری های پيشرفته تحقيقات در مورد دلايل مرگ وی با دقت و موشکافی بيشتری صورت می گرفت . هر چند برخی از عناصر اصلی در هر گونه تحقيقات جنايی مثل جمع آوری اطلاعات از شهود، کنترل رفت و آمد به صحنه حادثه و جمع آوری مدارک مربوط به آن از پنجاه سال پيش تاکنون تغيير چندانی نکرده است.

يکی ديگر از روشهای تحقيق در مورد دلايل مرگ افراد يعنی جزييات کالبد شکافی نيز از آن زمان تاکنون تغيير زيادی نکرده است. شايد بتوان از روشهای پيشرفته تری مثل سی تی اسکن برای آزمايش تمام اندامهای بدن استفاده کرد ولی به دليل هزينه آن درحال حاضر نيز اکثر ادارات پزشکی قانونی در آمريکا به چنين وسايلی مجهز نيستند.

در گزارش مربوط به کالبد شکافی و آزمايش های پزشک قانونی مربوط به مريلين مونرو قيد شده است که پزشک مسئول تمام بدن وی را آزمايش کرده و حتی با کمک ذره بين پوست بدن او را برای احتمال وجود محل تزريق با سوزن بررسی کرده است.

خبرگزاری آسوشيتدپرس می افزايد که کتاب خاطرات « لاورنس شيلر» عکاسی که در آخرين روزهای مرگ مرلين مونرو با او رفت و آمد داشت شايد تازه ترين شواهد مربوط به روزهای آخر زندگی وی باشد. او در کتاب خود يادآوری می کند که مريلين مونرو در آخرين روزهای عمرش بسيار افسرده بود و تقريبا هيچ کنترلی روی حافظه خود نداشت.

« لاورنس شيلر» معتقد است که در آن روزها مرلين مونرو به مقدار زيادی داروهای خواب آور و آرام بخش را همراه با شامپاين فراوانی مصرف می کرد و هيچ بعيد نيست که در آن حالت روحی وی فراموش می کرد که هر روزه چه ميزان از اين دارو ها را مصرف می کند. وی از اساس وجود هرگونه توطئه ای برای قتل مرلين مونرو را رد می کند.

در گزارش دادستانی مربوط به مرگ وی نيز « وجود هر گونه مدرکی دال بر احتمال قتل مريلين مونرو به شدت رد شده است.»

با اين همه پس از گذشت نيم قرن از مرگ مريلين مونرو هنوز هم بسياری با آنچه که در مورد جزييات و دلايل مرگ وی اعلام شده قانع نمی شوند و شايد به خاطر جذابيت های اين ستاره هاليوود هنوز هم اما و اگرهای فراوانی مطرح می شود.

صحنه خودکشی مریلین مونرو - خودکشی مریلین مونرو

نامه خودکشی مریلین مونرو

کتابی از دست‌نوشته‌ها و یادداشت های روزانه مریلین مونرو، ستاره معروف هالیوود، به چند زبان به بازار آمد.

بیشتر قطعاتی که در کتاب درج شده، نامه‌های شخصی و یادداشت‌های ساده روزانه هستند، اما برخی از قطعات با دقت بیشتری نوشته شده‌اند، شاید به این امید که روزی ویرایش و چاپ شوند.

مریلین مونرو به خاطر موفقیت و شهرت سریع، زندگی کوتاه و پرماجرا و به ویژه مرگ تراژیکش از نامی‌ترین زنان قرن بیستم است.

او به ویژه به دلیل اندام موزون، حرکات دلفریب و صدای گرم، “بمب سکسی” لقب گرفت، اما نه او و نه کسانی که او را از نزدیک می‌شناختند این لقب را نمی‌پسندیدند.

سینماگران بزرگی مانند بیلی وایلدر و جان هستون، که با مریلین مونرو کار کرده بودند، گفته‌اند که او تنها جذاب و دلفریب نبود، بلکه به ویژه در ایفای نقش‌های کمدی استعدادی کم نظیر داشت.

آنچه تاکنون ناشناخته مانده بود، این است که مریلین مونرو دستی در نوشتن هم داشته است. او مجموعه‌ای از یادداشت‌های روزانه و حتی چند شعر از خود را به جا گذاشته که اکنون برای اولین بار به چاپ می‌رسد.

مریلین مونرو از نادر ستارگان هالیوود بود که به کتاب و ادبیات علاقه داشت و مرتب به کتابفروشی سر می‌زد و کتاب می‌خرید.

او با آثار نویسندگان بزرگی مانند فیودور داستایفسکی، ساموئل بکت، جوزف کنراد، ارنست همینگوی و جان اشتاین‌بک آشنایی داشت و از سال ۱۹۵۶ تا سال ۱۹۶۱ همسر آرتور میلر، نمایشنامه‌نویس نامی آمریکا بود.

“نه برای انتشار”

مریلین مونرو از روی نیازی درونی و نه برای انتشار دست به قلم برده بود.

او این یادداشت‌ها را عمدتا از سال ۱۹۴۳ تا ۱۹۶۲ نوشته است، روی هر چیزی که دم دست او بوده است: از دفتر یادداشت تا کاغذ مارک‌دار هتل یا دستمال رستوران؛ از دستور آشپزی گرفته تا یادداشت هایی درباره خودکشی.

مریلین مونرو، برخلاف تصور همگان در نوشته‌های خود زنی خویشتن‌دار است. از همه چیز حرف می‌زند، احساسات نهانی، دردها و ترس‌های خود را بیان می‌کند، اما از زندگی جنسی خود هیچ چیز نمی‌گوید.

یکی از شعرهای او درباره خودکشی با پریدن از روی پل بروکلین است. مونرو در این شعر گفته که این پل زیباتر از آن است که آدم خودش را از بالای آن پرت کند.

مریلین مونرو با کلاه - خودکشی مریلین مونرو

خودکشی برهنه مریلین مونرو

مریلین مونرو اول ژوئن ۱۹۲۶ در لس‌انجلس به دنیا آمد. نام اصلی او نورما جین بیکر بود.

مادر او زنی آشفته‌حال بود و نتوانست از دختر خود نگهداری کند. مریلین مونرو در یتیم‌خانه و پرورشگاه بزرگ شد.

از آنجا که اندام زیبایی داشت، از سال ۱۹۴۴ به عنوان مدل برای شرکت‌های تبلیغاتی جلوی دوربین عکاسی قرار گرفت.

خانم مونرو از سال ۱۹۴۶ وارد سینما شد و اولین قرارداد خود را با کمپانی “فوکس قرن بیستم” امضا کرد.

در فیلم‌های سینمایی با ارائه تیپ آشنای زنی زیبا و ساده و تا حدی هوسران به محبوبیتی سریع دست یافت. در سال ۱۹۵۹ به خاطر بازی در فیلم بعضی‌ها داغشو دوست دارن به کارگردانی بیلی وایلدر جایزه گلدن گلوب را دریافت کرد.

مریلین مونرو در سال ۱۹۶۰ در اوج شهرت و محبوبیت بود، اما از نظر جسمی و روحی به شدت ناتوان شده بود.

به خاطر مصرف الکل و مواد مخدر کار سینمایی او با وقفه و بی‌نظمی همراه شد.

در سال ۱۹۶۲ بنیاد گلدن گلوب، مریلین مونرو را به عنوان محبوب‌ترین هنرپیشه جهان سینما معرفی کرد.

در پنجم اوت ۱۹۶۲ جسد مریلین مونرو در خانه‌اش در کالیفرنیا یافت شد.

گفته شد که مرگ او بر اثر افراط در مصرف قرص خواب بوده است. تاکنون روشن نشده که او به اشتباه در فرو دادن قرص خواب افراط کرده یا قصد خودکشی داشته است.

شاگرد اکتورز استودیو

مریلین مونرو در سال ۱۹۵۵ در آموزشگاه هنرپیشگی “اکتورز استودیو” در نیویورک دوره هنرپیشگی گذراند.

لی ستراسبرگ (۱۹۰۱ – ۱۹۸۲) از سال ۱۹۴۸ مدیر این آموزشگاه معتبر بود که بازیگرانی مانند مارلون براندو، پل نیومن، جیمز دین، داستین هافمن و رابرت دنیرو را برای هالیوود پرورش داد.

آموزشگاه هنرپیشگی “اکتورز استودیو” بر پایه سیستم بازیگری کنستانتین استانیسلاوسکی، نظریه پرداز بزرگ تئاتر روس، کار می‌کرد.

مریلین مونرو با لی ستراسبرگ و همسر او آنا دوست شد و رابطه خود را با آنها حفظ کرد. او در مرحله پایانی زندگی تمام یادداشت‌های خصوصی خود را به دست لی ستراسبرگ سپرد.

آنا ستراسبرگ در سال ۲۰۰۷ در اتاق کار همسرش دو جعبه یافت انباشته از یادداشت‌های خصوصی مریلین مونرو.

نوشته‌های مریلین مونرو را انتشارات فرانسوی “سوی” در قالب یک کتاب منتشر کرده است. این کتاب همزمان در بازارهای اروپا و آمریکا نیز عرضه می‌شود.

مریلین مونرو روی تخت - خودکشی مریلین مونرو

فیلم خودکشی مریلین مونرو

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا